غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل
سرخط خبرها

طنز | کسری بودجه‌ات را قورت بده!

  • کد خبر: ۱۲۱۱۵۵
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸
طنز | کسری بودجه‌ات را قورت بده!
چندی پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش «بودجه به زبان ساده» به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ پرداخته است. کارشناسان این مرکز معتقدند، کسری بوجه ۱۴۰۱ بین ۳۰۰ تا ۶۰۰‌هزار میلیارد تومان خواهد بود.

ارژنگ حاتمی | شهرآرانیوز؛ چندی پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش «بودجه به زبان ساده» به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ پرداخته است. کارشناسان این مرکز معتقدند، کسری بوجه ۱۴۰۱ بین ۳۰۰ تا ۶۰۰‌هزار میلیارد تومان خواهد بود.

در همین راستا امروز تصمیم گرفته‌ایم دستور پخت «جبران کسری بودجه» را خیلی مختصر و مفید به شما آموزش دهیم. لازم به ذکر است که در سال 1399 یک بار این دستور پخت، عملی شده و حسابی جواب هم داده است!

مواد لازم: بازار بورس یک عدد، یک‌عالمه سهام شرکت‌های دولتی، مقداری امید، تدبیر به میزان لازم، عرضه اولیه چندتایی، گشایش به سلیقه خودتان (هرقدر بیشتر، بهتر).

در ابتدا «بازار بورس» را به‌همراه بخشی از «امید»‌ها در قابلمه‌ای بریزید و شعله گاز را تا انتها حسابی زیاد کنید. امید‌ها و بورس را هم‌بزنید تا مبادا شاخص بورس سربرود. زمانی که شاخص بورس حسابی داغ شد و به بیشتر از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد رسید، یک‌عالمه «سهام شرکت‌های دولتی» را در آن بریزید و همچنان هم بزنید تا سهام شرکت‌ها به خورد بازار بورس برود.

در مدت زمانی که سهام شرکت‌ها را در قابلمه می‌ریزید، هرزمان دیدید محتویات قابلمه می‌خواهد سربرود، مقداری امید به آن اضافه کنید؛ مثلا بگویید تنها شاخص سبز در جهان ما هستیم یا بگویید مردم همه‌چیزشان را به بورس بسپارند. در طول این مدت، اصلا به حباب‌هایی که روی شاخص مشاهده می‌شود، توجه نکنید

اتفاقا هرچه حبابش بیشتر باشد، خوشمزه‌تر می‌شود. اگر دیدید قابلمه دیگر ظرفیت اضافه شدن سهام‌های شرکت‌های دولتی را ندارد، مقداری «گشایش» به آن بیفزایید و دوباره در آن سهام بریزید. برای خوشمزه‌تر شدن می‌توانید هرازگاهی چند عرضه اولیه هم به قابلمه اضافه کنید.

آن‌قدر این کار‌ها را تکرار کنید و امید و سهام در قابلمه بریزید که همه سهام‌های دولتی در شاخص حل شود. اگر کارتان را به‌خوبی انجام داده باشید، باید روی قابلمه پر از حباب شده باشد. حالا زیر گاز را خاموش کنید و قابلمه را به‌همراه محتویاتش گوشه‌ای بگذارید و تا چندسالی بی‌خیالش شوید. حواستان باشد که خودتان از آن نچشید. بگذارید چندسالی بماند. وقتی خوب خنک شد و حباب‌هایش از بین رفت، از این غذا به‌عنوان دکور برای منزلتان استفاده کنید.

امیدوارم از دستور پخت ما خوشتان آمده باشد. اوه! از پشت صحنه به من اشاره می‌کنند که یادمان رفت از «تدبیر» استفاده کنیم. اشکالی ندارد، با قدری تدبیر می‌توانید غذایتان را به سلیقه خودتان تزئین کنید.

توضیح پایانی: این دستور پخت هیچ ارتباطی به اینکه فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی‌ودارایی دولت روحانی، در مهر 99 گفته بود: «در ۶ ماه گذشته توانستیم کسری بودجه را از محل واگذاری‌های سهام شرکت‌ها و دارایی‌های دولتی جبران کنیم»، ندارد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->